Mijn foto

Contact Personen

 • Ondernemerschap door zelfontplooiing.
  "De ondernemer bepaalt het succes van de onderneming" is een bekende one-liner. Wij voegen daar iets aan toe: "Hij moet zich wel willen verdiepen in zichzelf en in datgene wat de onderneming nodig heeft". De praktijk laat zien dat er nog teveel ondernemers te gemakkelijk en onvoorbereid aan de slag gaan, met name waar het de eigen vaardigheden betreft.
 • Netwerk Menskundig Adviseurs
  Het MAN is het landelijk netwerk van en voor menskundig adviseurs. Een naam voor een betrekkelijk nieuwe beroepsgroep in de eerste lijns zorg. Een beroepsgroep die bestaat uit individuen met ieder een geheel eigen benadering. Wat hen bindt is een ooit gezamenlijk genoten opleiding/leergang.
 • Nederlandse Orde van Beroepscoaches
  De Nederlandse Orde van Beroepscoaches, kortweg NOBCO genoemd, is de belangenbehartiger voor professionele coaches en mensen die het vak van arbeidgerelateerde coaching, zelfstandig, in buro-verband of in hun organisatie beroepsmatig uitoefenen.
 • Martien van Steenbergen
  Martien is a Wise Fool, Apprentice Healing Master and touched by software.
 • Andrea Slee
  Andrea staat verandermanagers en leidinggevenden bij met gerichte en bewust gekozen communicatie.
 • Laura Babeliowsky
  Workshops, info, tips en ideeen over effectief acquireren.
 • Tonny Teuwisse
  Het grafisch vormgevingsbureau dat aandacht schenkt aan uw product!

Boeken & Films

 • Marjan van Lier: De 9 deugden voor je werk ISBN 90-274-6885-0
  Marjan laat zien hoe negen deugden helpen bij het vinden van jouw antwoorden. Door het her-inneren en toepassen van deugden in tal van werksituaties en thuissituaties leer je het juiste midden te kiezen en opnieuw tevredenheid en geluk te vinden én te behouden!
 • Julia Cameron: The Artist's Way: A Spiritual Path to Higher Creativity [10th Anniversary Edition]

  Julia Cameron: The Artist's Way: A Spiritual Path to Higher Creativity [10th Anniversary Edition]
  Nederlandse vertaling met subtitel 'Vind je eigen inspiratie' ISBN 90 6038 482 2


Email abonnementManagementsite.NL

Managersonline.nl

Overheidscommunicatie

« Hoe helpen Deugden en Ondeugden het samenleven? | Hoofdmenu | Waar komt uw inspiratiebron van moraliteit vandaan? »

6 november 2006

Reacties

Theo Jonkergouw

Hallo Stanley,

Je bent enthousiast bezig, leuk om te zien. Wat je artikel betreft: je gebruikt een metafoor maar die heeft op zich geen verklarende waarde, terwijl die suggestie er wel van uitgaat. En is het gezonde (wat is dat?) Ambitie die maakte dat het gat tussen Ideaal en Realiteit verkleint? Het zijn interessante psychologische mechanismen die spelen bij geluk. TIP: ken je de Rotterdamse geluksprofessor Ruut Veenhoven? Succes met het vervolg, ik hou je 'in de gaten'
groet
theo jonkergouw

Andrea Slee

He Stanley, wat leuk om dit berichtje te lezen. Er spreekt enthousiasme uit. Ik lees het gemakkelijk en kan er met mijn aandacht bij blijven! Het trekt aan door wat je schrijft. En wat een goeie kop heb je op die foto, zeg! Veel succes. Ik blijf je volgen. groet, Andrea Slee

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.